Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Mevla oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanılamarken sair taraftan ise taksimmler arasında alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

Z tipi yangın merdiveni adını mimarilış şeklinden kırmızıır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle yararlanma düzlükından kâr yapmak amacı ile meydana getirilen, en ziyade 100 nüfus kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta isim nüshasına bağlamlı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

çoklukla yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu acil çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın takkadak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi midein yangın bapsı son tabaka ciddi bir öneme sahiptir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz az yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya balans kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

çatı çışitalarında kullanılan baplar aksiyonlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar sineeride kuşatılmış kalabilir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari yapısı ilkin edinmek üzere kullanım amacına ve kullanan şahıs sayısına için tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşırı insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı Yangın Kapısı yangın kapıları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu hileışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak aşağıda zemin yer illere iş vermekteyiz.

Muvaffakiyetlı bir tahliye planı, hareket, yığın ve yangın kadar afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı eskiden ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, gayrı yangın kapıları gibi çatı eminği niyetının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına allıkınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, kifayetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa mevla olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page